Quick update

Today is my first day back at work. Beratnya pale ni, going through the office emails, melayan colleagues yg bertanya khabar lagi, menahan ngantuk lagi..my oh my terasa sungguh kepala tgh berdenyut skang ni.

Leteh beraya toksah nak cakap la. Leteh sangat. Leteh but enjoyable. Mummy ada misi tersendiri, raya sebulan kan? Agak-agak bole tak Mummy kumpul duit raya Afiqah sampai 1K? heheh..tapi kalo nak buat camtu kene pegi byk rumah lagi la kan haha. Bebudak zaman skang, mewah betul duit rayanya. Dulu seingat aku, d maximum amount of duit raya I got was RM400++ kut. Dia ni dah tahap Mummynya sediakan wallet khas utk dia ni haa nak letak duit rayanya hehe. Dasyat, dasyat. Kang dah besar sket mintak handbag dari Mummy ek.

Afiqah plak masa minggu raya ni laa dia dah start kenal org. 98% org yg ditemui sume dia tak serasi. Surprisingly dgn strangers dia ok, dgn sedare plak yg dia memilih. Even dgn my MIL pun dia tanak dah hehe nak kata apa ye tak? Punya la suspen nak bwk dia ke nursery lepas raya ni bila tgk dia dah berperangai sebegitu. Org keliling pun dok menambahkan suspen cakap “abeh la ko, cuti bersalin lama gile, anak dah selesa dgn ko mesti dia tanak berenggang bila hantar gi nursery nanti”

Tapi..alhamdulillah Afiqah serasi sgt dengan pengasuh kat nursery tu. Dia tak kisah langsung ditinggalkan kat sana, siap sengeh2 bila kita ckp Bye dgn dia, even bila nak amik dia dari nursery dia plak bole sombong dgn Mummy dia..tanak let go of the babysitter plak dah huhu..aih anakku ini.

Afiqah dah sunat dah semalam! Yeay! Menangis pun kejap je, strong girl la dia🙂 Cuma buat masa 2-3 hari ni my gynae cakap pampers kalo bole jgn biar lembab sangat,

3 Comments (+add yours?)

  1. dayu
    Sep 21, 2010 @ 15:22:10

    afiqah sunat kat mana? please..please share
    eisya tak sunat2 lg ni
    dah makin besar dh ni

    Reply

  2. Farah
    Sep 21, 2010 @ 17:01:46

    Sama la anak aku kt org putih bukan main tersengih smpi hujung telinga. Bile tang family
    Sendiri xmau langsung.jerit x ingat dunia nye

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: