Lil L says thank you..

Thank you to Auntie Nik, Mel, Izyan and Nurul a.k.a Peah for coming to our crib yesterday to see mummy before she explodes hehe..

Mummy terkilan dia tak dpt upload pics kat sini, dia ingat pasal nak amik gambar dgn auntie sume tp dia kesiankan ayah yg ke hulu hilir jadi chef and waiter terhebat di rumah masa mummy dok borak² dgn auntie sume..so basically entry ni kosong without pics😦

Dah lama mummy tak jumpa kengkawan mummy ni..dorang sume ni dari company lama mummy. The 80 babies, the people yg mummy takyah nak risau pasal office politics, backstabbing, two faced dan seangkatan dgnnya. Kami sume cakap lepas on d spot and at the same time no hard feelings between all of us. Tu yg mummy rindukan sangat environment office lama. Auntie Nik baru balik dari Aussie after pursuing her Masters, Auntie Mel kebetulan is in town for 1 month due to work purposes, if not dia based kat Sarawak, Auntie Izyan patutnya dulu last jumpa masa Raya, tp mummy masa tu kene evening sickness tak dpt pegi umah dia masa dia buat open house. Auntie Peah kami slalue jumpa, dia pelanggan kepek setia hehe.

Thank you Aunties bagi gift baju comey² utk lil L, lil L sgt suke🙂

Thank you Aunties belanja Dominoes, kenyang lil L mkn dgn mummy🙂

Thank you Auntie Peah pepenat potong memcm jenis buah kecik² utk dessert..patut la plg last skali sampai umah ek🙂

Tapi mummy paling terharu dgn kesungguhan ayah semalam..

Ayah duduk kat dapur goreng nuggets, goreng fries..ayah tolong hidangkan makanan tu sume, tolong mummy angkat pinggan kotor basuh kat dapur..

Air fruit punch yg ayah buat ayah sediakan utk tetamu sume, tolong top up kan air..

Ayah dok ke hulu hilir dari dapur ke ruang tamu non stop sampai ayah pun tak mkn sangat semalam..nasib mummy perasan, dia suruh gak ayah duduk sebelah mkn makanan tu dulu sebelum sambung balik wat keje

Ayah bagi ruang kat mummy utk catch up dgn kengkawan dia sampai dia tertidur kat guest room kepenatan hehe cian dia..

Takpe lil L teman mummy..lil L tak benti² gerak dlm perut mummy, lil L pun sebok gak nak tau mummy sembang pasal pe..bila kengkawan mummy balik baru lil L rest skali dgn mummy dgn ayah..tp jap jeeee, lepas tu lil L mengeras balik dlm perut mummy kan? hik..lil L notty, lil L tau :p

Thank you sume..sayanggg korang!

Auntie² lain yg membaca ni, jgn lupa doakan mummy saya selamat bersalin ye nanti dan doakan juga kesejahteraan kami berdua agar segala urusan dipermudahkan olehNya..lepas saya keluar, meh la rumah lagi..ayah saya tentu bagi layanan terbaik🙂 Mummy saya berpantang di cni je, tak balik Penang pun..mari laa ye!

3 Comments (+add yours?)

  1. s
    Apr 26, 2010 @ 23:40:33

    aw..that’s so sweets. Hubs is a gem. Lucky you.

    praying for your well-being and safe delivery. insyallah all goes well. Cant wait to see the lil one!

    Reply

  2. ayah :)
    Apr 27, 2010 @ 08:29:46

    ssapa rasa kalo nk “take home chef” bole ler caling2 hik2..tks skali lg ek aunties yg bg hadiah kt lil L🙂

    Reply

  3. izyan
    Apr 27, 2010 @ 14:23:55

    haha.rajin sgguh chef itu.saya pun terharu.haha.no worries..harap2 segalanya dipermudahkan.nnti aunty izyan serbu lg ye hihi

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: