Hospital Bersalin

huhu ni bukan entry pasal which hospital korang akan bersalin nanti..

ni nak cakap pasal Facebook..aku ni kan hantu Facebook🙂

For those who are planning to get pregnant, or sedang pregnant tapi nak tanya pape kemusykilan di hati or just nak read kemusykilan org lain..

masuk la page Hospital Bersalin. It’s my favourite place to gather information coz we’re all on the same boat, risau pasal mende yg sama, tertanya-tanya pasal mende yg sama. Kalo masuk forum mcm bosan sket, ni kat FB it’s more interactive. Don’t worry if you post a shoutout, ppl’s comments won’t clog your e-mail inbox..tapi kena rajin check la kalo ada org bagi feedback.

Serious leka menimba ilmu..tade la kita rasa cam kita sorang je yg bergelut dgn masalah kita kan?🙂

Renung-renungkan dan selamat beramal! hehe

2 Comments (+add yours?)

  1. farah
    Mar 25, 2010 @ 21:22:23

    ooo.xtau pun ada..tq for the info!

    Reply

  2. naja
    Mar 28, 2010 @ 00:21:56

    thanks for your info beb

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: