Who am i?

nampak tag ni kat blog org lain, tengah bosan and malas nak buat keje so nak mengelat buat mende ni plak utk suka suki🙂

1) Siapakah diri anda di rumah?

– Seorang yang split personality. Dengan family seorang yang pendiam, tak gemar bercerita sangat tentang alkisah diri, lebih suke mendengar celoteh org. Tapi dengan suami, sampai² umah je lepas keje belum sempat bukak tudung ape sume dah update dia dengan memcm cite hehe pastu jadi senyap balik. Hik.

2) Siapakah diri anda disamping rakan?
Lebih gemar menjadi pendengar setia segala alkisah yang bole diluahkan. Oleh sebab itu, saya ni bole je deal dgn duda, janda, mak org, anak dara..sume la..tak kisah pun dgr memcm cite🙂

3) 5 benda yang anda idamkan tetapi masih belum tercapai
– nak dapat gaji bersih 4K ke atas..bersih ye lepas dah deduct pape yg patut pastu nak sentiasa ada duit walaupun di pertengahan bulan huhu.
– nak pakai kereta mcm Honda CRV, BMW X5, Harrier at the age of 30-35. Next target tu..huhu dah plan dah ni.
– mahu memiliki rumah sendiri yg dibeli dgn duit sendiri. Dah ada rumah sendiri, complete la target sebagai adult.
– Rumah skang ni teringin nak diubah suai : tukar ke autogate, buat landscape, perabot baru, king size bed..huhu pasal tu nak gaji lebih ni!
– ooh ni yang paling terkini : nak beli Blackberry Bold 9700🙂

4.Siapakah nama pasangan anda?
– Adik beradiknya panggey dia Telul, emaknya panggey dia Erul, kawan²nya panggey dia Kerol, kawan² aku panggey dia Krul🙂 nama dia simple je..Mohd Khairul hik.

5.Ceritakan 5 perkara yang anda paling suka tentang pasangan anda
– He has husband quality. Lebih suka perangai dia skang selepas berkahwin dari sebelum..kalo dulu asyik berteeeeeeeekaakk je memanjang kami ni.
– Cool, calm and collected. Jenis muka seposen je. At least kita tau dia org yg tenang (oh kecuali time dia bwk kete la..suke bebel kat driver lain dia ni)
– Mmg sentiasa menjaga kebajikan gue. Tetiap hari dibancuhnya susu Anmum tu campur dgn air zamzam, coz dia tau kalo nak harap bini dia, seminggu skali kut baru minum susu tu hehe.
– Sanggup blajar masak all by himself tak belek resepi main campak² je.
– Walaupun muka tade perasaan tp deep down I know he is thinking hard about his family’s future. Bole diharapkan🙂 ooh cuma tang DIY kat umah tu kene be careful sket. Ada skali tu kepala paip pecah abeh melimpah² air dibuatnya kat luar umah hehe.

6.Bila tarikh anda couple?
– 15.03.06

7.Apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda?
– Ada la..xleh cite..:)

8.Lagu tema cinta anda?
– Kitorang tade lagu tema, tp mcm ada satu je lagu yg tetiap kali dgr mcm akan ingat pasal kitorang berdua je which is Tercipta Untukku by Ungu

9.Apa perubahan yang ingin anda lihat dari pasangan anda?
– Ooh silalah kembali ramping seperti tahun 2006 dulu..hehe.

eh ada soklan no 10 tapi tak paste plak kat cni..dia suh kita tag org..korang loyal readers ni buat la tag ni..

3 Comments (+add yours?)

  1. farah
    Mar 24, 2010 @ 16:07:57

    hmmm,lagu ungu tu teringat aku kt montage wedding..hehe..tp aku sorg je yg layan dgr,laki aku buat hati kering je bile dgr..benci tul..

    kite punye nk berromantik,die punya muke keras..haha

    Reply

  2. ~Reena~
    Mar 26, 2010 @ 06:07:08

    Harrier is my fav car! Aku pnh ckp kt bf aku, apa kata kita beli Harrier bapak dia or sambung bayar ke hape kan, pastu dia tanya, larat ke nanti kitaorg nak tanggung duit minyak? Emm..ye tak ye gak..Tp Harrier mmg best la..Rasa mcm meluncur je ats jln. Smooth gila. Haha.

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: