Bestnya dibelai manja

I heart FB. Kalo tak pasal my fren commented on my FB’s status “I desperately need a massage” recommending me a place to go, mmg sampai ke hari ni la badanku lesu lemau tak hingat dunia.

So, I straight away called Daun Spa and made sure that they can cater to pregnant women. It turns out that one of the ladies is from Indon, mmg her expertise is mengurut for pregnant women and also for those after labour, so that boosted my confidence in making the journey all the way from Shah Alam to Ampang Waterfront. The spa is located at the shoplots at Ampang Waterfront 2, in fact the spa appeared in this month’s Jelita magazine pg 186-188. Haa kalo nak tau interior dia sume cmne, belek la magazine tu ek.

The tukang urut tu namanya Maya. Since my fren is their loyal customer, wah pantang ku sebut saja gue ni kawan Su, layanan diorang bagi mesra sungguh. Huhu so kalo korang nak layan mesra, try ckp korang kawan gue la plak kut eh hehehe..ntah dorang ingat ke tak.

After filling in the form, I had my feet washed and scrubbed in a wooden basin in luke warm water with limau nipis and some other daun2 inside. Pastu, changed attire dgn kain batik, we headed to the massage room and I had the BEST massage ever.  Rindu kat Bali bila dengar alunan music at the background sambil diurut. It’s an hour full body massage and costs me RM98. I prefer medium pressure type of massage, so this was just nice for me. Maya mentioned mmg ada byk angin pun inside me, baru urut sket pun dah merah dah kaki badan sume. Dat explains I dok lemau semacam je tu and I told her that I wanna reduce my migraine attacks. Since she can’t massage the urat2 kaki since I’m pregnant, kita sebenarnya pun ada urat kepala kat area tulang belikat ek..i never knew that huhu so masa dia massage mmg dia kata urat kat situ tegang and ada ketulan angin gak. Baru la rasa ringan sket pale ni. Kat area ketulan² angin tu mmg sakit bila kene urut especially bila dia nak pecahkan ketulan tu..tapi efek dia, walaupun masih lagi bentan at some areas tapi terasa sangat ringan dah badan ni coz Maya bebetul urut kat the hotspots at my body. Before this pegi massage, tak kena hotspot, mcm skeett lagi nak kena hotspot tp dia tak concentrate sgt, rasa tak puas. Apetah lagi kalo suruh sang suami urut. Aihhh dok menjerit kesakitan ada la memanjang. Kuasa jantan terserlah sangat. Mcm nak perah santan kelapa je bahu kita dibuatnya huhu. Tapi kira the experience was nice. Cam kiut je, kene ngiring kanan, ngiring kiri bila dia urut huhu takleh nak meniarap. It’s definitely going to be my monthly routine for this remaining 5mths, nanti dah pantang kene berurut style lain plak kan.

For those who wanna try, u can give them a call 03-42800808. Their website tu tak user friendly sket, so it’s best to give them a call.

Happy trying!

2 Comments (+add yours?)

  1. ~Reena~
    Dec 14, 2009 @ 16:43:31

    Buh la pic hang mengurut. Pic orang lain buat pa. Hahahaa! JK.

    Dah lama tak masasage. Huhu.

    Reply

  2. coffeeaddicts
    Dec 14, 2009 @ 17:01:44

    waaaaaaaaaaaaa syoknyaaa!!!
    sini mana tah nak cari tmpt mengurut utk preggie mommy. i ada perasan haritu danai spa. tp tak call2 pn.

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: