Sesi cuti mata

Hensem tak? haha. Bebudak ofis lama, sila la jgn bukak skrin ni bebeso kalo tgk baca blog ni kat ofis ek..mau tekejut beruk org tgk pehal la aku p tempek gambo pak aji kat blog ni heheh..

This is my ex-boss’s husband at my previous company. Slama ni mmg perasan pon ex-boss dlm FB tapi rasa cam malas nak add, tp aritu tergerak hati nak add, haa puas ati den membelek muka hubby dia haha. Dulu kat ofis, kalo dia lalu..pergh terhenti kejap la keje kat cubicle tu..lelebih lagi bila dia dah official declare dgn Mak Aji (gelaran gue bagi kat boss gue). Mesti la dia slalue bertenggek kan kat tempat Mak Aji..lagi puas mata memandang haha. Lelebih lagi bila dia senyum and say a simple sentence of “Hello..how are you?” pun dah buat ada butterflies in d stomach hahaha.

Tak sangka Mak Aji got pregnant when they relocated to another office in South America..slaluenya org kawin dgn mat salleh ni kan mcm either tade anak or lambat ada anak kan..

but one thing i noticed..mak aji dah lost her sense of style. Agaknya pasal preggy kut..this pic again diciluk dari FB was during her baby shower. Laki dia menten huggable and cute..mak aji plak dah jadi cam..tatau nak ckp pe haha. Dulu mak aji ni kat ofis, slalue jadi pemerhatian kitorang gak coz she is very elegent and stylish. Jenis beli kasut kat Singapore, baju ntah beli kat mana tah but very high end. Cik Izyan kita suka bebeno dgn mak aji ni. Hehe. Skali tgk aik sudah jadi ini mcm ka. Ahaks. Preggy punya pasal, xleh salahkan dia. Tapi bertuah kan dia..dapat hubby sehencem tu..huhu anak dia cutee..ada darah Eurasian maunya tak kiut.

Ckp pasal Eurasian, cik Reena ada buat entry pasal 1st crush. Hang nak tau sapa kan? Haa dis is the only pic I will provide to the public on who he is hehe. Gambo dia dah beso panjang ni takmo la..mamat ni skang model sambilan. Pernah jadi runner up Cleo masa zaman J*ehan M*skin menang. Pernah berlakon satu drama bersama Aqa*sha. Dulu masa kekecik dia sangat comey, persis Prince William gitu. This pic was taken in 1992-1993 if i’m not mistaken coz gue ingat lagi gambo ni ada diframekan kat umah dorang kat UK. I was their neighbour. Gue sebaya dgn adik pompuannya..tp gue lebih suka bermain dgn dia & adik laki dia hehe. Adik pompuan dia is a typical gurl, suke dolls and what not. Sorry sket ye i’m not that type. Dgn d crush ni, I played rounders, football, naik rollerskate..tak pon pinjam dia punya skateboard konon2 bole main tp takde la gerak mana pon haha. Yang plg bes skali d crush la yg buat I became a die hard fan of EPL at a young age of 10 years old. Kitorang slalue beli collector’s sticker eh namanya? yang bleh tempek gambar2 player dlm buku Premier League tu..fuh 90% penuh ok buku tu..he has one and I have one book pastu kitorang slalue exchange kad hehe. Dia jugak yg buat aku suka belek encyclopedia, minat astronomy, minat science. He is one intelligent kiddo tp tah..dah beso panjang lain plak jadinya. Susah skang nak dapat laki  yg bleh satisfy kita camni..yang ada byk mende kita bleh blajar dari dia..zaman skang laki bengap sket haha..slamber badak je aku sound ek.

Skang ni gue suka cuci mata tengok ini budak..kalo anak gue muka cam dia ni lagi gue suka hehehe..

again, this pic diciluk dari FB hehe..i’m one of her fans, slalue belek fan page dia utk baca her notes and belek her pics of course. Minat sangat(10x) dia coz dia ni sempoi..straight to the point. Typical org Gemini hehe. Tp sayang si Fa*hrin ni. Galak bebeno nak kawin dgn dia..cuba bawak bersabo sket. Korang beza 4 tahun je..cuba tunggu setahun dua lagi ape salahnya.. belum lagi bujang terlajak ko ni pon..aih desperate la. Walaupun Awan Dania ni dramanya simple je, tp tak kisahhhhh..demi Scha gue redah gak tengok hehe. Sehati Berdansa? tahun ni lagi ler hampeh candidatenya sume tak bes tp pasal Scha hosnya..gue tgk jugakkk hehe. Pape yg ada pasal si Scha ni aku suke la..tu je la kesimpulannya. Hik2.

Haa dah puas dah cuci mata skali dgn aku? Ok dah..p tutup window ni and sambung buat keje eh..daaa!

7 Comments (+add yours?)

  1. ~Reena~
    Oct 26, 2009 @ 12:04:08

    Weh, buh pic masa kecik2 mana aku nak tau.Sms aku apa nama dia. X puas hati ni. Haha.

    Emm..Mmg arr btoi ckp hg. Guys bila dh besaq ni cam lain kan. Masa kecik2 amboi bkn main cam genius. Hehe.

    Perghh x tahan ar tgk husband ex-boss hg. Gila hotnessssss! Klu aku, aku pun nganga tgk. Haha.

    Reply

    • newlifenewbeginning
      Oct 26, 2009 @ 13:40:34

      hehehe..aku dah sms and dah tau dah kan sape gerangan budak tu kan? haa bagus..

      husband ex boss tu mmg hot gila kan..blum lagi dia pakai work attire tu..lagi encem u dgn tie sume cukup huhu

      Reply

  2. dizzyfly
    Oct 26, 2009 @ 12:22:32

    Saye tawu. Saye tawu. Ini lelaki masa zaman kat UK. Zaman sebelum bf cyber ko yang skrg dah jadi laki orang tapi poyo tahap aku sanggup bungy jumping dari kena layan kepoyoan dia. Hahahaha. Aku pun ada gak lelaki aku crush. Jiran aku yang bila kitorg dah besar, cakap nak kat aku. Tapi aku rejek sbb dia dah gemuk. Hahahaha. Lagipun, takkan aku nak dkt orang yang tak pernah notice aku selama ni kot. Aku dah hot baru nak kat aku. Citpodah! Hahah.

    ps: saje je perasan hot.

    Reply

  3. ~Reena~
    Oct 26, 2009 @ 19:22:02

    Babe, lupa nak cakap. Klu hg nak tau, si Scha tu added bf aku dlm fb dia. Haa lawak x? Bf aku ni dah la x knl dia wpun byk bercampur gaul dgn artis (x la byk tp dia knl jugak personally Mamat Khalid, Afdlin, Awie, Pekin blablabla ntah sapa lagi ntah aku x amik pott sgt). Ada lg sorang artis gak added bf aku dlm FB dia. Sapa ntah. Emm..Aku kdg2 tau gak gosip artis skit2 yg x kuar media. Huhu.

    Reply

  4. hanieFD
    Oct 27, 2009 @ 21:02:18

    haa..suke scha jgk!!!
    mmg sukela tgk die ni…sempoi, cute…serba serbi lah suke😛

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: