Blank

Baru dpt sms ni from my aunt :

Hi Miza, da 1 bln miza kawin, xde pape ke? mcm **** (aunt’s name) and **** (her one and only menantu) bunting pelamin. cpt2 beranak k hehe. kim salam kat k.

How d heck am I supposed to reply this message? Dah bosan la!

Makan lebih sket kene tegur, pakai baju loose sket kena tegur..paling tak tahan perut aku dah kena tepuk dah after 3 weeks of marriage tanya “dah ada isi ke?”

Urgh Monday blues betul org spoil mood camni la..

9 Comments (+add yours?)

  1. farah
    Jul 20, 2009 @ 13:26:08

    apo ke nye ada gak makcik yg menyebok…klu kita anak dara tua sebok tanye bile nk kawin,ni ble dh kawin sebok tanye bila nk pregnant plak..itu rezeki masing2 la…ape da..

    Reply

  2. ~Reena~
    Jul 20, 2009 @ 13:38:13

    Oh.Em.Gee.

    Dabeliu.Tee.Eff.

    Reply

  3. naja
    Jul 20, 2009 @ 15:29:54

    OMG!!!
    Aku pun tgh taip bersungguh2 entry berkaitan ni tadi
    Arghhh…

    Reply

  4. dizzyfly
    Jul 20, 2009 @ 15:59:18

    buat bodo sudaaaaa. sengih sudah. blom ada rezeki. atau, kami nak enjoy lagi. hehehehe.

    Reply

  5. coffeeaddicts
    Jul 20, 2009 @ 21:20:36

    byk2kan bersabar.
    i dah kena byk. baik sedara mara… mahu pun kwn. nasib la kat ofis nih derang mmg tak kesah. kalau org ofis pun asik2 tanya, mmg hangin la jugak. but then, bile dh lama2 dan asik dok kena tny soalan yg sama… tak geram dah. tp rasa sedih… huhu…

    Reply

  6. izyan
    Jul 20, 2009 @ 22:18:59

    alahai.tensi tuh.sabo je lah.kalu kena ty lg perut ada isi ke..jwb je ada.’ada nasik’ ckp.haha.

    Reply

  7. newlifenewbeginning
    Jul 21, 2009 @ 09:00:55

    tgh mengabaikan soalan ini dgn penuh kesopanan dan kesusilaan

    Reply

  8. l33dslumber
    Jul 22, 2009 @ 00:36:13

    I dah 2 tahun kawin, mak abah I, and my parents in law SEKALI pun tak penah tanya bila i nak ada baby.

    TAPI yang SELAIN mak abah I, and my parents in law ni la yang tak sudah-sudah tanya,

    I sengih kerang busuk jer😀

    Reply

  9. Ms.Silent
    Jul 22, 2009 @ 01:18:27

    lama2 diorg bosan la bertanya tu…he he he. I pulak tensen bile org dok tnye mana nak dok after this…..haishhhhh!!!!

    jwpn yg benci nak jawab! ha ha ha ha

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: