Hello everyone!

Saya sedang sibuk mengupload pape gambar yg ada di Facebook.

Lepas upload, baru saya blog. Sebabnya malas nak tempek satu2 keping gambo kat cni, nak bagi link je terus kasi korang belek hehe.

Kalo tak sabo nak tgk pics yg tak seberapa, silalah masuk FB. Kalo tak, sabo dulu la ye.

Saya baru je masuk ofis, otak sangat la berkarat dah 3 minggu tak pegang keyboard, tak ngadap internet. Online sekadar utk upload gambar je, tak pegi blog sesape pon lagi, so harap maaf kalo tuan empunya badan ni masih menyepi tak memberi komen di entry2 kamu sume ye.

4 Comments (+add yours?)

  1. ~Reena~
    Jun 19, 2009 @ 16:39:56

    Yeay!!! U’re back!!

    Rindu komen-komen hg kat blog aku! Sila komen setiap entry since last entry yg hg komen. Haha.

    Weh, since when ber’saya-saya’ ni?

    Reply

  2. coffeeaddicts
    Jun 20, 2009 @ 19:40:24

    welcome back, puan mieza!!!🙂

    Reply

  3. hasanah
    Jun 21, 2009 @ 03:09:27

    yay you’re back! tak sabar nak tgk gambooo

    Reply

  4. andreeeeea
    Jun 22, 2009 @ 11:57:17

    hello back! missed ya!

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: