Shooh..p men jejauh!

I don’t have the mood to write happy thoughts at the moment.

Nor do I have the mood to write bitter thoughts.

Please don’t relate oh ni bride-to-be syndrome. Like oh, normal la utk berperasaan sebegini yadiyadiya. And oh..jgn la tanya how’s the wedding preparation buat masa ni. Otak dah sangat, sangat, tepu.

There are so many things bugging my mind ye..jgn la relate muka masam aku, status aku yg berbagai kat FB, cara aku berckp, berjalan, mkn, minum dengan wedding ye. Dats not the only thing on my mind u knoww..

Aku tade org nak berkongsi perasaan siot.😦 Malas nak berkongsi pon ada gak. I feel so old when I open my mouth to share anything..So akhirnya aku mendengar jela alkisah memasing. Takpela hiburkanla hati aku ni dgn cite kekanak ribena korang angau dgn mamat ensem satu ofis ke, angau dgn handbag baru ke, takpe2 cite je dari dgr cite aku ni mmg bosan pon. Bebalik pasal door gift la, baju la, kad la..tak ke bosan tu. Aku dah tade dah cite² angau bangau ni. Saham aku dah jatuh cam KLCI index gedebushh huhu.

Nak ngadu kat Mr Fiance pon..die pon ada hal die gak. Die pon dah start bz distributing cards. Dari dulu 6 days a week kitorang jumpa, dah mungkin jadi 3 days, 4 days. Tu pun jap2 je. Xleh ada sesi heart to heart talk, die dah kene rushing p somewhere else.

Bila time mood sayu dtg time nak tido, Mr Fiance dah slamat berada di awang-awangan. Sendiri ngadu, taip sms pepanjang, sendiri nangeh, sendiri gak lap airmata, sendiri gak carik mood utk tido. 

Hmm..takpela. TV ada. Astro kan Macam-macam ada!

8pm tonight – Lipstick Jungle! Masa utk menyelami watak Nico, I like her watak mcm kena je dgn diri aku ni.

9pm tonight – layan 90210 kalo episode arini aku taknah layan lagi kat Youtube. Kalo tak pon, layan Cinta Untuk Ain jela huhu. Layan perasan angau seorang jejaka sanggup buat apa saja utk sang wanita. Dah lama tak rasa camtu..huhu. Last resort – Diari AF hehe.

Blergh.

6 Comments (+add yours?)

  1. ~Reena~
    May 05, 2009 @ 18:10:31

    Eh, saham KLCI bukan dah naik balik ka? :p

    Reply

  2. Ayu
    May 05, 2009 @ 19:40:32

    sekarang pun aku berperasaan yg sama dgn ko. serius lara hati ni, tak de tmpat nak pour out. karang tulis kat blog, keluar ayat2 tak best sume plak kan.. sabar la cik mieza oi..

    Reply

    • newlifenewbeginning
      May 06, 2009 @ 09:01:52

      Ayu: betul, kang tulis kat blog ada plak yg akan buat memcm andaian..dahla blog ni anybody can read kan..so last2 dok berckp dgn suara dlm pale je hehe.

      Reena: ceh..yeer die naik..aku punya own saham KLCI je yg turun :p

      Reply

  3. andreeeeea
    May 06, 2009 @ 14:46:58

    i know what you mean. in the end i try to blog, try to find friends who might understand, or when all else fails, go watch some feel-good tv shows as a distraction😉

    Reply

  4. dizzyfly
    May 08, 2009 @ 08:24:18

    hey babe…

    hehe lama aku tak baca blog ko. infact, lama aku tak baca blog sana sini. still trying to adapt to my old life afer 6 months of a different life. tu yg blog pon masih sepi. i really dunno what to write, i really dunno what to say. tu la, mcm ko bebel2 pasal rasa u’re totally alone in this. apepun, i feel u ok babe?

    love always🙂

    Reply

    • newlifenewbeginning
      May 08, 2009 @ 13:56:04

      Andrea: yeah thanks for understanding..lipstick jungle really does the cure for me!

      Fara: oh takpe..aku tak kisah and aku paham ko pon tingtong gak dlm hal ko…

      Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: