Untuk org yg jiwang je..layan!

Bosan gila ni, tengah tunggu 5.30pm nak balik. Jom layan tag dulu yek!

1. 7 ciri wanita/lelaki idaman anda.

  • Sedap mata memandang, kulit sawo matang [tak kenan guys yg tak cukup vitamin D ni]
  • Knows his responsibility sebagai seorang lelaki
  • Kalo bole ada sense of humour and sensitive gak. At least bole hiburkan aku masa aku down and at d same time b there for me gak. I don’t mind a guy who can cry in front of me huhu.
  • Knows his responsibility sebagai org Islam jugak. Sendiri mau paham ar.
  • Smart, bole dpt baka smart gak huhu sangat!
  • Someone who expresses his love to me out loud, tak kenan sgt yg jenis simpan dlm hati. Kalo sayang, ckp sayang. I cannot read ur mind u know.

2. 7 wanita/lelaki yang pernah anda minati sepanjang hidup.

  • This dude masa skolah kat UK dulu. He was hot.
  • Si Tarabas – gelaran Amoi utk dia hehe
  • Ronan Keating – gegile babs punya crush satu bilik penuh dgn poster dia
  • Ex no 1. Memanjang ada butterflies kalo sebut nama dia dulu.
  • This dude terserempak masa firedrill 4 years ago. Mr Fiance! Skang dgn dia je akan dupdapdupdap.
  • Kris Allen. Ni crush terkini..takleh tahan ar tengok mamat kiut pegang guitar. Confirm cair. Tak kenai dia? sah2 ko tak layan American Idol thn ni hehe.
  • Si Kirby dlm cite Lipstick Jungle. Fuh badan..

3. 7 perasaan sekiranya keluar dengan seseorang yang anda minati.

  • tersengeh² depan cermin bila nak bersiap, mesti nak make sure I’ll look appropriate
  • bila dah jumpa, mula dah dupdap control ayu (cit! ayu ke?)
  • masa tu sesket mesti jawap “tak kisah”. U nak makan mana? tak kisah. Nak tengok cite pe? Tak kisah. Cuba bila dah kapel..hik2.
  • angau tak hingat..berkepit je dengan tepon
  • pastu pk..dia ni bila nak propose?
  • bila dia dah propose..bahagia!
  • pastu kita sayanngg die dgn sepenuh hati, jiwa dan raga

4. 7 tempat istimewa yang ingin dilawati bersama pasangan anda.

  • Bali🙂
  • Redang / Perhentian / Krabi
  • Anywhere in Australia
  • London
  • Tanah suci Mekah 
  • New Zealand
  • US

5. 7 barangan/sesuatu istimewa yang mungkin akan anda hadiahkan pada pasangan anda.

  • Breathe Right! so that dia ni tak berdengkur dah..huhu.
  • Kemeja for work coz die sangat la malas nak beli
  • Casual tops selain dari kaler gelap
  • Perfume coz I love it when he smells nice..very seducing hik2.
  • Decoder Astro lagi satu so that kitorang nanti tak rebut tengok tv
  • plane ticket for the both of us so dat we can escape somewhere
  • candlelight dinner @ somewhere special. Skali tgk kat umah je hehe.

6. 7 tajuk lagu yang akan anda nyanyikan untuk pasangan anda

  • utk ape? besday ke? lagu besday lor huhu
  • lagu omputih
  • lagu org msia
  • lagu indon
  • lagu hindustan
  • lagu org jepun ke korea ke
  • lagu nasyid!

7. 7 rakan yang anda tag dan mahu mereka buat PERIHAL 7 ini.

6 Comments (+add yours?)

  1. ~Reena~
    Apr 24, 2009 @ 23:22:53

    Hahahahahaa.Aku dah agak Ronan Keating mesti ada.Hang die hard fan Boyzone sungguh la.Kenangan weh kenangan.Hahahaa.Lawak ah.ExNo 1 tu yang mana wei? Yang Ipoh tu ka? Hang ni lawak ahh..Dok siap boleh tersengih lagi.Aku senyum pun tak.Hehe.And lagu nasyid tu tipuuuu.Haha.tu kalau nyanyi masa tadika aku pecaya ar, kalau nyanyi kat other half, aku tak tau nak cakap apa.Hahaha.Aduhh..aku rasa ni antara tag yang hang jawab paling lawak bagi aku.

    Reply

  2. nad
    Apr 25, 2009 @ 20:22:47

    uh..kris? i drool him too..*drool 1jutakali*
    speshly kalau die pakai white shirt..i just love guys in white shirt..*drooldrool*

    Reply

  3. Ayu
    Apr 25, 2009 @ 21:44:16

    Hehe.. Cik Mieza.. Sudah mau kawen lagi mau ckp pasal lelaki idaman ka.. Hehehe.. Nway, aku dh buat tag ni. Terima kasih kerana menge-tag saya!😉

    Reply

    • newlifenewbeginning
      Apr 27, 2009 @ 09:06:14

      Ayu: hehe every gurl and guy will always have their dream gurl/guy in their minds kan?🙂

      Nad: nad!! miss u! hehe..kris slalue pakai white shirt kan..sexy gile!

      Reena: laaa lawak bebeno ke? hehe ex no 1 tu sape lagiiiiii..cam tak kenai je. dahla die tetibe aritu bagi komen kat activity FB pasal blekberi tu hehe butterflies jap ahaks.

      Reply

  4. andreeeeea
    Apr 27, 2009 @ 16:51:16

    “Knows his responsibility sebagai seorang lelaki ” <– haha we girls just love throwing vague statements like these tht other girls also understand but i think the guys are gonna be blurrr =p

    Reply

  5. hasanah
    May 03, 2009 @ 20:45:35

    krisssssssssssss❤ tu je yg i mampu ckp. hahaha

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: