Otak tepu

Bosan la. Aku serious bosan. Bile aku bosan, tangan aku mmg menggatal click sana sini, tempat wajib click sah² Facebook, pastu bloghop sana sini. Skang nak bloghop pon dah bosan.

I need more online frens/bloggers yg masih dlm status bujang huhu. Aku yg nak kawin ni pon sometimes leh jadi tepu baca bride-to-be punya blogs. Belum lagi ke blog pregnant ladies, the mummys..adeh la. Bukan aku tak suke baca, tp kengkadang bile asyik bloghop cite memasing sepesen je..termasuk la blog aku kut. huhu. Susah nak jumpa bride-to-be blogs yg tak byk ckp sgt sal wedding preparation [aih dah nama bride-to-be kan..obviously la kan? aku je kut yg malas nak cite sgt] and susah nak jumpa pregnant ladies punya blog yg blog about their pregnancy about their true, real experience..penat lelah, sakit sengal satu badan, nyampah kat husband ke hape ke..complain nyotnyetnyotnyet..jarang. Aku lebih suke camtu, baru la rasa pregnancy tu real. Ni some smgt tunjuk front view, side view, back view of their tummys..alahai..mcm poster kete daa..

Last² aku layan blog dunia artis kite je la..kalo korang tanye aku kutipan cite Geng tu bape juta skang pon aku tau dah.

Takpela..nampak sgt tgh cranky skang ni. Taip kat sini pon sah² org boh layan aku. Daa

8 Comments (+add yours?)

  1. dizzyfly
    Feb 25, 2009 @ 19:44:04

    hahaha last2 jadi la cam aku the bride to be yg senyap sepi saja. dok pk jalan camno nak carik duit. aihhhhhhhhhhhhhhhhhh

    Reply

  2. MissSilent
    Feb 26, 2009 @ 09:30:03

    yeah! True! I pon dok bloghop sampai semua pon bosan! Semua cerite nak gempaq2 bagai! Takde yang xcantik. Sume cerita yang best2 je.! Yang xbest sume die tolak tepi! So……UN-realistic! Manusia mana yang asyik happy je.??habaq mai??! he he he

    saje nk menyebok gak! ha ha ha

    Reply

  3. newlifenewbeginning
    Feb 26, 2009 @ 09:33:02

    yeay!! tq for being on my side haha..so let us all be sarcastic babes for today..hehe

    Reply

  4. ~Reena~
    Feb 26, 2009 @ 19:51:34

    Ya Allah! Aku ingat aku sorang je yang rasa camtu.Bosan gila babi baca blog2 bimbos (U know who u are.Hoh).Memang btoi semua cerita sepesennnn je.Nama, lokasi, tarikh je yang lain kot.Haha.Aku harap aku tak termasuk dalam senarai blog bimbos ni.Aku baru nak buat entry pasal ni (bosan baca blog yang lebih kurang sama ja).

    Yang tunjuk tummy tu aku rasa aku tau sapa.Hahaha.*Ehem* bukan nama sebenar.Haha.

    Aku skang suka baca blog orang kreatif, BIJAK dan paling penting tak bimbo.

    Err..hang tak bosan kan baca blog aku? Blog aku tak bimbo kan? Hehe.

    Reply

    • newlifenewbeginning
      Feb 27, 2009 @ 08:59:28

      Reena:
      Haha..well, gelaran bimbo tu is a bit harsh kan? aku tade la label memasing tu bimbo, tak terlintas pon hehe cuma aku just irritated dgn alkisah memasing yg sepeseeeennnnnn je. Aih..

      Tang tunjuk tummy tu wa no komen, maybe ko dok ckp pasal A, tp aku mungkin dok ckp sal B haha coz ramai la camtu..aku tau dorang bersyukur dgn perkembangan baby dorang tp cam..aih..

      Baru aku perasan sume ape aku ckp ends with aihhh ahaha and no, aku tak bosan baca blog ko..blog ko bimbo bile ko tayang beg LV ko je hahaha..*bluek*

      Reply

  5. ~Reena~
    Feb 27, 2009 @ 10:14:45

    Alaa..KAsi can la aku nak tayang sat.Haha.Bukan selalu nak buat camtu.Maybe sekali seumur hidup.Haha.

    Reply

  6. coffeeaddicts
    Feb 28, 2009 @ 20:26:19

    agreed!
    rasenye mostly tulis blog tak mo citer bende2 yg tak happy… or perhaps tak mo reveal habis?
    tak taula kan… sbb tu hak masing2 nk karang blog.but yeah, boring gak asik bace citer mcm fairy tale je seme gumbira2+baik2 saja… tadak pn kisah yg cam dramatik skek😛

    sometimes im kinda bored with my blog sbb penceritaan asik same jek.nk tulis lebih2 karang hubby marah (i hope he dosent read this comment!) he dun like the idea of having a blog, ok! sometimes, nk citer lebey2 tak boleh wlpn rasenye mcm nk citer, huhu.

    sorry, first time commenting here dh comment pjg lebar (i guess its my first time, no?)

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: