Gift

Received an email from my boss, Si Ketot this morning with the subject : Small present.

 

Dear all,

While vacationing in Mauritius (and swimming in the sea…), I was thinking of you and bought a small present for each of you: a colourful pareo for ladies and a T-shirt for men. Would you mind coming to my office and making your choice?

Thanks and once again happy New Year 2009 and the Year of the OX. 

 

Si Ketot ni mmg rajin bercuti, dah die punya gaji is like 10x ganda from mine apo taknye..satu dunia die merayap huhu. By the time I reached his room, it was already like pasar malam especially from the ladies la kan. There weren’t much choice that I preferred, kalo dpt abstract designs takpe gak tp Si Ketot ni byk pilih yg ada ikan la dolphin la apo la..beso gedebaq plak tu so I took this one below.
gift
Very nipis of course and sexy hehe..cam tau² je aku ni nak p Bali ek..bole pakai kat sana imagining myself as sexy as Bunga Citra walking along Kuta Beach with my own version of Ashraf Sinclair heheh. Mr Fiance dah naik tocang dah..dah imagine bebukan dah..huhu. Kat Youtube siap ada video cmne nak pakai pareo ni bole la experiment sengsorang depan cermin nanti [yer..promote Youtube lagi]

as much as the environment here is boring, tp bile dpt boss mcm ni ok gak kan dari dulu dgn Mak Aji ada ke eh die bagi pape prezzie bile die p cuti dgn Pak Aji? Tade kut ek Cik Peah and Cik Izyan? 
p/s : today is Mr Fiance’s 31st birthday..hehe dah tua bangat dah laki aku ni. Die dah dpt his gift lama dah..last month hehe, I just din blog about it🙂 I gave him Aqua Di Gio perfume set from Giorgio Armani. Dpt free travel bag somemore. Aqua Di Gio mmg dah lama dah wujud since my skool days but I have fallen in love with the scent and even wished that someday my future boyfren ke husband ke sesape la will wear that perfume huhu. I got my wish! So seductive hik2..coz tetiap kali terbau the perfume mesti Pak Arab yg byk pakai perfume ni, laki Msia tade plak yg bau seharum tu huhu. Now, dapat tau plak it is listed as one of the products yang kene boikot, hmm tp nak buek camne..dah beli dah pon. 
Oh arini pon die officially masuk Facebook! huhu, die masih berada pada tahap merangkak² so marilah kita beramai² tepuk tangan to welcome him to the world of FB hehehe.
HAPPY BIRTHDAY DEAR!

5 Comments (+add yours?)

  1. husainiphoto
    Jan 15, 2009 @ 18:35:04

    kawan aku ada jual beg LV mau beli tak? hahahah http://lasenorita.fotopages.com/

    Reply

  2. ~reena~
    Jan 15, 2009 @ 21:57:36

    *Clap clap clap*

    Welcome to facebook En. Tunang Mieza🙂

    Reply

  3. izyan
    Jan 15, 2009 @ 23:20:46

    yeah..biasalah mak aji.sian kita dulu ekk.huhu

    Reply

  4. azreen
    Jan 18, 2009 @ 01:03:05

    yeah! acqua di gio sgt best!!😀

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: