Wedding jitters?


Today is my last day here in Penang, 4 mlm kat cni rasenye puas jugak dpt bersama family to help them settle down at home kemas umah pape yg patut but at the same time to discuss balik about my wedding preparation. Kalo ikutkan hati, mmg tak sampai hati lagi to open the topic yet coz they haven’t really settled down but since I’m on a long leave, bile lagi kan?

So, a couple of days back my mum suggested to survey one of the shops here near my housing area coz that shop is owned by a friend of my parents..masa tu mcm dlm ati pk takpela singgah jela kedai ni but I dun think I’ll be using her expertise in my wedding coz tatau pon what is in store bcoz nama kedai tu pun Teja Craft which is so not like a wedding store/boutique kan Skali bile masuk..bik ko. I think she will end up being my wedding planner huhu.

At first we were just interested in the doorgift and my dad plak was interested in the wallpapers, pastu while my parents were chatting away regarding the wallpapers, auntie tu plak took a piece of paper and started brainstorming with me on what my wedding concept would be.

“Mieza dok cni dgn auntie, haa ape yg Mieza nak for ur wedding come u tell me, we will brainstorm together”

“Erk..ape yg Mieza nak??? memcmmm auntie..hehe”

I told her I wanted a Jawa modern concept and we listed all the things that I had in mind yg selama ni dok peram dlm pale otak tp tadak sapa nak layan kan..haa skali jumpa auntie ni yg smgt menyalin ape I nak. It feels good! haha. Terasa cam mak datin laks haha *yelatuuu* Anyways, she got all hyped up about doing my wedding ala Balinese style sume cukup..to the extend nak buat kerusi pelamin guna kerusi kayu jati sume with the big bronze pots tepi pelamin tu sume..like whoaa tade la sampai camtu skali (tp kalo big boss kasi ape salahnya..haha). But I said to her, kayu jati tu takyah la..i’ll just use whatever chair there is. Pokai duit mak bapak aku la haha..but I think 90% of the whole deco would be customized according to my criteria. Tatau la bape bajetnya nanti coz she said she will calculate it and provide us the quotation. But I’m kinda nervous coz Jawa concept tak ramai yg tahu and for her this is her first experience. She seems to be loving the new challenge, but as for me mcm bikin aku cuak pon ada haha..ntahla we see how la. But I think she will work extra hard bcoz ada added pressure yg my parents is her husband’s frens huhu and my wedding laks will be the pioneer for her to try out this new concept.

But being the typical me who always has a backup plan if things don’t go well, I will still search for any butik pengantin yg offers a Jawa modern punya baju bersanding..yang aritu kitorang jumpa kat Penang pon still KIV. Tatau nak amik ke tak..like I said we’ll see first.

Arini pon dah singgah Pejabat Agama Daerah amik borang permohonan kawin and tanye pape yg patut. I’m so jealous of Mr Fiance ok…org Selangor tak payah pun kene temuduga! Kalo buat kat Penang kene interview siottt..ampeh maknyeh betul. 25 soalan plak tu..siap die bagi list lagi topic2 yg akan ditanya. I was like waaaat??? nak mintak pengesahan and kebenaran kawin pon ada seround interview dgn ustaz tu? Adoiii laa..dahla borang kat Penang kene byr singgit, kat Klang free je..huhu. Adeh dugaan betul la..aih kene belek buku PAFA zaman PMR, SPM la jawapnya heheh..refresh balik pale otak sal rukun iman, rukun islam, haid, nifas..etc etc etc..blm lagi test HIV tu lagi..tu pun cuak gak huhu.

Ish..saje je sume mende ni bikin aku cuak. Cobaannnn..

P.S : Sejak majlis persandingan Mawi-Ekin belah Mawi..dah bape org dah tanye soklan yg sama “Mieza..ko nak buat tema jawa moden mcm Mawi-Ekin kan?” huhu..jawapannya YE tapi tak sesarat baju Ekin tu ye and theme colour kat umah aku is light gold…so imagine je la rainforest ek. Ada ijau, kuning, gold, coklat hehehe

1 Comment (+add yours?)

  1. ~reena~
    Dec 29, 2008 @ 21:45:04

    Hahaha.Aku adalah antara orang2 yg tanya soalan itu.

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: