It’s Tagging Time!

dah lama tak buat mende tag ni, i’ve been tagged by dearest Ayu nun jauh kat Holland tu haa..masheh ek. so here goes..am gonna answer it secepat mungkin before I head home!

1. Do u think u are HOT?
No..i’m not. I’m cheeky but I’m not hot, I can be hot if u wanna use ur imagination with me in sleeveless shirt and boxer pants hahah..but if u wanna ask if i’m hot tempered, the answer is YES. I’m a typical type A person..ngamuk je memanjang hehe.

2. Upload a fav pic of you

51

3. Why do u like this picture?

Buat masa ni utk hujung taun 2008 dis is my previous pic coz sangat la penuh dgn unsur syok sendiri. Hehe. U dunno how many times I clicked my camera phone to get the picture that I like..tetibe jadi camwhore. And ooh, dis is also the first time I wore a Tie Rack scarf, so mcm teruja muka nampak lain, lebeh matured. Cheeky but matured..and lagi satu suke because my face does not look chubby. Hehehe..baguih penangan Herbalife ni. I told u aku syok sendiri..

4. When was the last time u ate pizza?

A couple of weeks back kut, tak ingat laa kat Pizza Hut Plaza Masalam, Shah Alam..dahla sejuk nak mampus, pastu pizza yg diorder pun ala kadar je. Sangat tak best.

5. The last song u listen too?

Ape tah tak ingat, these past few days tetibe dtg balik mood download lagu. So before I decide nak download lagu, I listen to it first at Aimini tp lagu CT yg baru tu sedap la..tajuk die Cintamu, dengar la..tangkap syahdu hehe.

6. What are u doing right now besides this?

Tengok jam..coz skang dah 5.29pm..my work is over at 5.30pm..kene taip extra laju ni nak balik cepat nak jumpa Mr Fiance hehe.

7. What name u prefer besides yours?

Tak perasan ke I always spell my name as Mieza not Mizah not Miza. Mesti ada huruf “E” terselit kat tetengah tu. Why? coz rasa cam muda sket..haha. And tak rasa old pesen sangat. Dahla nama aku ni seadanya mmg pendek and straight to the point. Family members sah2 kalo sms taip Mizah je..everytime I read, mesti I cringe mcm eee tak besnya..hehehe. So now, pape urusan, even my signature e-mail kat office pun I use nama Mieza coz i like it, thanks to the letter E! haha..

8. People to tag:

Reena
Fara
Farah
Wan
Twiggy

9. Who is no.1?

Reena was my tuition mate way back in 1999-2000 kat kelas cikgu Noraini yg glemer tu, nama je tuition BM ek tp everytime sampai sana sah bergossip tak hingat, tak pon usya budak laki kat kelas kitorang..betui tak? Hehehe..antu Tie Rack, coz of die la yg buat gue jadi berani nak pakai Tie Rack.

10. No.3 is having relationship with?

Her fiance la, nama die Rif, getting married soon in January kalo tak silap. Her entries skang lebeh kurang cam mine la..penuh dgn wedding prep je..hehe nama pon lebeh kurang sama dgn nama gue, except longer la..duh!

11. Say something about no.5

She is as thin as the model Twiggy! dari situ la kut die dpt nama tu, my coursemate in MMU..very nice and down-to-earth gurl. Eventhough we only got the chance to get to know each other through assignments and classes, but she is good person to be with🙂

12. How about no.4?

Die ni menjadi housemate+roomate ku masa kat MMU dulu, one of the closest frens that I have till now. Orgnya cepat gelabah sket..hehe very naive and sweet. Gue tgh menunggu masa utk die mengikat tali pertunangan ni..ahaks.

13. Who is no.2?

Ni aku dah cite panjang lebar from my entry “From My Heart” tu..hehe it remains the 2nd top post tau..pelik tul aku entry camtu org suke baca..hehe I guess ppl like to read the vulnerable side of me kut. Takyah cite panjang lebar, baca je entry tu then u’ll know who she is..

Tadaaa..lambat 10min. dah 5.40pm ni. Gotta runnnnnn!!

4 Comments (+add yours?)

  1. ~Reena~
    Dec 03, 2008 @ 19:59:17

    Muahahaha.

    Adehhh.Sudah pecah rahsia gua.Hehe. *Muka merah*

    Tu la satu2nya tuition yg aku pi.And thank God aku kenal hang kat situ (and Nicol David, so i can say to people, “Oh, i pernah tuition sama dgn dia” wpun yg sama tuition dgn dia tu brapa kali je punn).Hahahah.Kidding (part Nicol David tu :p).We were like what? Gossip Girls Gelugoq? Haha.Kinda la kan? Tapi, gossip2 usha budak laki pun, scored BM A1 gak kan? hehe.

    Reply

  2. Ayu
    Dec 04, 2008 @ 01:20:41

    wahhh… cik mieza brjaya complekan tag ni walopun trlambat 10min nk blk. tahniahh!!!😀

    Reply

  3. farah
    Dec 04, 2008 @ 07:24:32

    hahaha…i pun family mesti spell “mizah”..padahal dh lama i emphasize kan kt diaorg jgn letak “H’ tu…hish..

    tp i xde la letak “e” tu..just miza je..😉

    kawin bulan feb la….

    Reply

  4. newlifenewbeginning
    Dec 04, 2008 @ 08:49:58

    Reena:
    haha ko pon guna tagline tu ek yang “Oh, i pernah tuition sama dgn dia” sedangkan bleh kire dgn jari je kan bape kali die dtg, and even masa die duduk sebaris dgn kite pon..bukan kite ckp dgn die ye tak..jakun je lebeh hehehe

    and bile masa la aku score A1 yang oit..tadenyee i sux in BM huhu

    Ayu:
    ya betul..sempat abehkan sampai lupa nak bold the soklan tu haa..main submit je hehe

    Farah:
    aaa Feb..ala terawal sebulan..hehe ok la tu..

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: