..Betul, betul, betul…

Hehehe bile aku tgk budak 2 ekor ni kan, mesti aku terkekek² gelak..korang penah layan tak short animated series Upin & Ipin? gile syok i tell u..it is only available at TV9 during the fasting month only. Every Friday-Sunday at 7pm. It was my bro yg promoted these kiddos to me last year, ckp bes gile kak..kene layan. Kiut je dorang masa I went back home. Skali tgk mmg bes gile. Klakar sesangat. And then I told Mr Fiance plak about it, die pon hooked on it hehe. Skrang pon dorang dah masuk season 2, but jarang sgt dpt peluang tgk..i think aku baru tgk skali je tahun ni. The character of their sister tu really reminds me of how i am. Garang. Haha.

So dlm aku dok dlm aku punya depress mode lagi from my previous entry, aku dok pk I NEED SOMETHING TO CHEER ME UP! at first I was browsing through some motivational articles. Yer, ni mmg cara aku nak mengembalikan semangat aku balik..nanti kalo jmp article bes2 I will paste it here ye. Skali teringat Upin & Ipin..I tried searching for them dlm Youtube..yeay jumpa!!! Omigod I was so excited. The whole collection of season 2 plak tu. Happy gile! Kebetulan skang tak ramai ada kat ofis, dorang kuar lunch, yg laki plak kuar gi smayang jumaat. Aku terus capai earphone start clicking one episod after the other..tergelak2 aku. Yang mana yg ofis die block youtube tu..haa arini korang bukak la tv kul 7pm TV9 yek! Yeay..i’m finally laughing haha.

Yang mana yg still blur2 tatau ujung pangkal whaaat the heck am I talking here, below is the video of the 1st and 2nd episode of the first season so that korang tau sape budak kecik comey yg nakal ni ehehe. Aku yg tak minat tgk kartun sejak wujudnya Cartoon Network ni bleh teruja layan..

hope u guys enjoy it too…!!

p/s : they even have their own website..gile dasat. U dun actually haf to go to youtube..bleh terus tgk episod die sume kat sini!

4 Comments (+add yours?)

  1. izyan
    Sep 19, 2008 @ 20:13:00

    aku penah tengok katun ni last yr..haha.

    Reply

  2. newlifenewbeginning
    Sep 19, 2008 @ 21:24:05

    Hehe best kn?kiut gle dak 2 ekor ni..td br layan lg kul 7

    Reply

  3. nad
    Sep 19, 2008 @ 23:51:07

    ahaha upin ipin..my bro is one of ’em yg buat upin ipin ni. This sunday he’ll be joining marketing team to promote upin ipin and the company kat korea. uhuh..jelesnye me.

    Reply

  4. newlifenewbeginning
    Sep 20, 2008 @ 08:39:49

    Ye ke nad?wah u shud b very proud!seriously am not a katun fan tp bile layan cite ni mmg masyuk hehe..kalo marketing team wat cm collectibles item ala2 mcd pnya kn bes

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: