Picture Perfect

Last week my parents came down from Wednesday till Saturday. Usually if parents turun is the time yg kami kene “berpuasa” from not seeing each other..haha but then we got the chance to meet on Friday when parents decided to balik kampung and leaving me and my bro at home siap tinggalkan RM50 utk blanja mkn lagi…ape lagiii..jumpa buah hati chenta poojaan hatiku la..haha so kitorang pun amik kesempatan mkn kat Pizza Hut @ Plaza Masalam, Shah Alam..tak kuasa nak p jejauh, dat explains pemakaian yg sgt sempoi ye..harap maklum

sementara tunggu makanan pon sempat lagi belek order..hehe..dgn muka serious la konon..he will always wear a Harley Davidson attire..camneee laa nak suh die ubah dressing die, bagi nasihat sket! hehe

kalo bebetul ditenung, tu order VS tuu..he is keying it inside his Communicator. Dabel nyampah tgk, mementang la aku tade my Sony Ericsson P1i laie..tak main ar takat beli 2nd hand punya Communicator je (wahh kutuk tunang sendiri nampak haha)

Lil bro pon nak tumpang skali la tuuu…heheh…tade la, die dok sms my mum tu

dah lama tak amik gambo together2…dah lama gak tak kuar pakai tshirt je..hehe..sempoiiii

kami yg kononnya muka baik..skali tgk muka kitorang lebeh kurang sama ek, my bro also looks a bit like him..perasan mode? ntah..u tell me

on the other hand……………jeng jeng jeng..barang dah sampai! My LC cellphone clutch wallet has arrived, barang VS pun dah sampai…take a look at it!

Pure Seduction Gift Set all the way from the US all wrapped up nicely & my LC yg dah siap dirasmikan pun oleh yours truly hehehe…

so wat do u think? cun eh..very worth the money..the scent is very nice as well, mmg kene la dgn namanya..u can really seduce someone wif this scent. ahaks. bagus betul pilihan Wan ni..she wants to use this gift set as her hantaran..have fun wif it!

Lastly…I finally found a place to upload a short video of my engagement ceremony..haha bile skali tgk kan mak aih mcm artis pun ada gak yek..flash sana, flash sini, click sana, click sini..wahh perasan mode melampau! dipersilakan tgk..ececece..
Click here to watch “My-Engagement”

4 Comments (+add yours?)

  1. Nanie MK
    Jun 10, 2008 @ 18:23:32

    ur engaged! congratulations kak mieza!
    i love that cellphone clutch wallet!
    if only im still crazy about pink, i would go nuts kalau nampak nih.
    haha.

    but tak expensive ke beli frm US with shipping cost semua?
    kak mieza usually beli frm where eh?
    kepoh2 sket nak tau ni. hehe.

    Reply

  2. newlifenewbeginning
    Jun 10, 2008 @ 19:39:30

    hehe thanksss…

    tade la expensive pon nanie coz it is inclusive of shipping..or if ur lucky, shipping is free!

    i usually buy online..from these blog sellers all located in US..kene rajin surfing sket hehe..

    Reply

  3. dizzyfly
    Jun 10, 2008 @ 21:04:29

    kak mieza..upss silap..adik mieza…huweekkkk *mode muntah darah pink*

    kpd enchek krul yang in denial, terimala kenyataan bahawa MUKA ANDA ADALAH SEBIJIK SEBIJON seperti adik cik mieza. entah-entah korang ni adik beradik susuan, wei haram kawin. check balikk. check balikkk. *gelak guling-guling*

    Reply

  4. Nanie MK
    Jun 14, 2008 @ 01:12:43

    prob is… saye ni malas sket surfing menyerfing ni. huhu. ok. thanks 4 d info!

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: