Kesian…kesian..

Last Monday, I finally decided to send Ciki for castration, after months of contemplating to send Ciki or not…in one way cam kesian tade generation utk die lepaskan kehornyan die..tp in one way pun cam kesian to me and to my family coz asyik jadi mangsa terkaman Ciki ni..usually, it’s the normal scratches, sapu minyak gamat dah ok dah..but last Sunday, i got the terkaman of my life..and my mistake that i forgot to change to my usual track bottom before taking him out from his cage. So I guess Ciki being the typical kucing jantan yg sgt horny tgk tuan sendiri leap to my thigh, scratched and bit me..sakit gile ok..the picture below is taken yesterday, 3 days after the attack..huhu still berlebam laie..u should see how it was on Sunday and Monday..nak jalan pakai jeans pun cam zombie je and the colour of my bruise was totally blue black..saiko bijik mata tgk

sungguh dah tak sexy pehaku ini…hantaran bleh kurang 2-3K because of this tau hahaha..skali tgk cam kene shark attack kan..sighh

that’s why I finally decided to send him, and Shah Alam ni nama je beso tp nak carik vet pun payah. Ppl kept saying ada vet kat area SS13 area Giant beso tu..kitorang dah pusing 2-3 kali tak jmp pun..last2 antar je la kat kedai uncle kat SS9 tu..terpaksa la fork out rm128 utk kucing bertuah ni. RM10 for boarding one nite, RM18 utk ubat kutu, rm100 utk potong die..sigh.

So, last Tuesday after work, we went directly to fetch Ciki from the pet shop tgk ala kesian la plak muka stress gile je, senyap je, tetibe jadi good boy semcm..this photo was taken 1-2 hrs after we fetched him…

muka merenung nasib aku yg dah jadi pondan haha

so..marilah kesiankan kami berdua…

5 Comments (+add yours?)

  1. farah
    May 08, 2008 @ 15:46:45

    aww, tq link..i’ll put urs kt kite nye nnt… 😉

    Reply

  2. dizzyfly
    May 08, 2008 @ 17:47:57

    hahahaha aku gelak guling-guling baca entry ni. pandai gak ko buat lawak ye. hahaha

    Reply

  3. sharina
    May 09, 2008 @ 10:56:18

    alalalala sianyer…..my kucing pun nanti nak kena snip snip gak… tak tau biler….

    my tangan pun dah puas “dirogol” oleh kucingku…….. isk isk… sib baik I dah kahwin…… 😛

    Reply

  4. izyan
    May 13, 2008 @ 03:14:20

    ngape..lebam tu macam bentuk kucing pon ada..hehe

    Reply

  5. husaini
    May 14, 2008 @ 18:07:40

    ye la aku pun baru perasan lebab tu macam bentuk kucing… dia sayang tuan dia la tu. sebab tu kasi mark kat peha. miahahahahah

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: